Uvjeti korištenja

Autorska prava

Tekstovi, fotografije, datoteke, video i audio zapisi i ostali materijali objavljeni na javnom webu Bonobostudio:

  • u vlasništvu su Bonobostudija
  • u vlasništvu su fizičkih ili pravnih osoba koje su Bonobostudiju dale pristanak za objavljivanje tih materijala
  • njihova objava dozvoljena je Zakonom o autorskom i drugim pravima
  • nalaze se pod Creative Commons licencama
  • nalaze se u javnom vlasništvu.

Uvjeti korištenja materijala

Prilikom objave i korištenja materijala s javnog weba Bonobostudio treće osobe dužne su na mediju na kojemu koriste materijale navesti Bonobostudio kao izvor.

Medijski subjekti mogu koristiti materijale radi upotrebe u informativne, uredničke i promidžbene svrhe objavljivanja u novinama, časopisima i elektronskim medijima uz navođenje izvora.

Upotreba materijala s javnog weba Bonobostudija u komercijalne svrhe dozvoljena je samo uz odobrenje Bonobostudija ili vlasnika materijala objavljenog na webu Bonobostudija.

Odgovornost za sadržaj i štetu

Bonobostudio ne preuzima odgovornost za sadržaj na vanjskim web-stranicama na koji vode poveznice s javnog weba Bonobostudija.

Bonobostudio ne snosi odgovornost za eventualnu štetu na računalu nastalu preuzimanjem datoteka s ovog weba ili s web-stranica do kojih korisnici dođu putem poveznice s javnog weba Bonobostudija.

Bonobostudio nastoji sadržaje na ovim stranicama održavati točnim i potpunim, ali ne preuzima odgovornost za istinitost i potpunost istih.

Zaštita osobnih podataka

Bonobostudio poštuje privatnost posjetitelja ovog weba.

Podaci prikupljeni prilikom ispunjavanja obrazaca koristit će isključivo u svrhe autentifikacije korisnika, analize i statistike.

Podatke koje ostavljate popunjavanjem kontakt obrazaca na webu, a po kojima vas je moguće identificirati, koristimo u svrhu odgovora na vaše pitanje. Možda ćemo vaš e-mail poslati drugim zaposlenicima koji mogu bolje odgovoriti na vaše pitanje.

"Kolačići"

Ova web stranica na vaše računalo sprema kolačiće kako bi potpuno ispravno radila i pružala bolje korisničko iskustvo. Pročitajte više

Izmjena sadržaja

Bonobostudio zadržava pravo izmjene sadržaja web stranice te uvjeta korištenja bez prethodne najave u bilo kojem trenutku.

Prestanak uvjeta korištenja

Uvjeti korištenja primjenjuju se do raskida istih od vaše strane ili od strane Bonobostudija. Vaš raskid je moguć u bilo kojem trenutku, a znači prestanak korištenja ovih stranica i brisanje svih materijala i sadržaja preuzetih i korištenih s ove web stranice.